!!!ÖNEMLİ!!! PANSİYON ÖĞRENCİLERİ EVCİ İZİNLERİ

SAYIN VELİLERİMİZ ÖĞRENCİ EVCİ İZİN DİLEKÇELERİNİ BU BAĞLANTIDAN İNDİREBİLİRSİNİZ.

27.12.2022 1797

!!!ÖNEMLİ DUYURU!!!

Sayın Velilerimiz ve Değerli Öğrencilerimiz

Evci izini kullanacak öğrencilerimizin ve velilerinin yapması gerekenler ve izlenmesi gereken adımlar öğrencilerimizin güvenliğini ve gerekli kontrolleri sağlamak için aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.

1.)    Evci izni kullanacağı günden bir önceki gün saat 15:40' a kadar Müdür Yardımcısına bilgi vermek sms yoluyla ve Pansiyon Öğrencileri İçin Evci İzin Dilekçesi veli tarafından doldurularak ıslak imzalı bir şekilde ilgili Müdür yardımcısına çeşitli iletişim kanalları aracılığı (WhatsApp,telegram veya e-posta) ile ulaştırmak.

2.)    Öğrenciler evci çıkacağı adresi açık adres şeklinde öğrenci  evci izin defterine yazmakla yükümlüdür.Yanlış adres beyanında sorumluluk tamamen veli ve öğrenciye aittir.

3.)    Öğrenci evci izin defterini doldurmadan evci izini kullanamaz.

4.)    Öğrenci gideceği adrese ulaştığında  öğrenci velisi tarafından Müdür Yardımcısını veya Okul müdürünü bigilendirmek.

5.)    Öğrenci Evci İzin dilekçesi okulumuz sitesinde bulunmaktadır.

6.)    Evci çıkmak isteyen öğrenciler ve velileri yukarıdaki maddeleri yerine getirmedikleri takdirde öğrenci evci izini kullanamayacaktır.

Açıklama: Islak imzalı dilekçe öğrencinin evci izinine çıkacağı tarihten 1 gün önce saat 15:40'a kadar  Müdür Yardmcısı Ramazan DUMAN'a dilekçenin alt kısmındaki yere veliye ait kimlik koyularak fotoğraf  halinde WhatsApp,telegram veya e-posta olarak  gönderilecektir. İstenen evrak istenen şekilde gönderilmediği durumlarda öğrenci pansiyonu terk edemeyecektir.

Evci izinleri için görüşülecek Müdür Yardımcısı Ramazan DUMAN' a ait iletişim bilgileri:

Telefon: 0535 811 35 12

Dilekçe için  /meb_iys_dosyalar/26/03/759942/dosyalar/2023_02/15122741_evci-izin-dilekcesi-ornegi.docx