I ACTIVATE MY CLASSROOM

23.05.2023 114

I ACTIVATE MY CLASSROOM

e-Twinning projesi kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Çiğdem TUNÇEL ERGİN in yürütücülüğünde yapılan projemiz Ocak ayında başlamıştır.4 aylık projemiz Mayıs ayı son haftası  itibariyle tamamlanacaktır.Projemizin amacıderslerimizi yeni teknolojiler ile aktif hale getirmek.Web 2 araçları eğitim öğretim kapsamında vazgeçilmez bir zengin kaynıktır.Hedefimiz web 2 araçlarını konu ve kazanımlarımıza entegre ederek öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini dijital ortamlarda eğlenerek öğrenmelerini sağlamak. Bu sayede web 2 araçlarının, öğrencilerimizin  eğitime katkısını görmelerini ve bu konuda  farkındalıklarının artmasını sağlamak. Ayrıca projemizin amacı, öğrencileri  gelecekte karşılaşabilecekleri  sanal öğrenme ortamına hazırlamak .Bu yüzden derslerimizde yapay zeka ve artırılmış gerçeklik ile ilgili çalışmalar yapıyoruz.

Projemizde yer alan öğrencilerimiz;

Ayşe Nazlı UYAR

Ahmet Efe TUMAN

Burak GÜNDÜZ

Ela KUTLAR