Beylikova Fen Lisesi

Vizyon: Araştıran, sorgulayan, yenilikçi, bugünün verileriyle geleceği analiz ederek projeler üreten ve elde ettiği ürünleri insanlığın hizmetine sunmayı amaç edinen; Türk Milletinin milli, ahlaki ve manevi değerlerini benimseyerek yaşam biçimine dönüştüren bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda; bilimsel düşünen, problem çözen, yenilikçi ve araştırmacı bireyler olarak yüksek öğretim kurumlarına hazırlamanın yanında, milli değerlere sahip çıkan, ahlaken, bedenen ve zihnen yüksek vasıflı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:50
Isınma: Kalorifer(Doğalgaz)
Yabancı Dil: İngilizce/ Almanca
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 402,442-465,463
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz ilk mezunlarını 2018- 2019 eğitim öğretim yılında verecektir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulumuz ilk mezunlarını 2018- 2019 eğitim öğretim yılında verecektir.
Sportif Etkinlikler: Okul Tenis Takımı (Erkek), Okul Basketbol Takımı(Erkek)
Bilimsel Etkinlikler: Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi (ESOGÜ) ile eğitimim geliştirilmesi projesi. Proje kapsamında akademisyenlerce okulumuzda ve ESOGÜ birimlerinde derslere devam edilmekte, araştırma ve inceleme çalışmalarına yer verilmektedir. Yine akademisyenlerden oluşan bilim ve danışma kurulu öğrencilerimize akademik ve bilimsel rehberlik yapmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda okul müzesi kurulmuş olup, zenginleştirme çalışmaları devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning
Kontenjan Bilgileri: 90

WEB - https://beylikovafen.meb.k12.tr

Adres - Yunusemre Mah. Yunusemre Cd. No90 BEYLİKOVA/ ESKİŞEHİR

Kütüphane Kitap Sayısı :1928
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Beylikova, kuzeyde Alpu ve Mihalıçcık, güneyde Mahmudiye ve Sivrihisar ilçeleri ile çevrili, Eskişehir İline bağlı bir ilçedir. İlçe, il merkezinin doğusunda yer alır. Sütü ile ünlüdür, "Süt Diyarı" sloganıdır.

Adres - Yunusemre Mah. Yunusemre Cd. No90 BEYLİKOVA/ ESKİŞEHİR

Ulaşım Eskişehir-Ankara Karayolu (E-90) 50. km´den Beylikova yol ayrımını kullarak, 22 nolu asfalt yoldan 20 km daha ilerlendiği zaman ilçemize ulaşılabilir.Eskişehir-Ankara Karayolu (E-90), Eskişehir çıkışında yer alan Alpu yol ayrımını kullanarak, 35 nolu asfalt yoldan devam edip Alpu-Bozan-Beylikova istikametini izleyerek ilçemize ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Eskişehir İl Merkezine 70 km uzaklıktadır.